Pogledajte zadnji Bauhaus katalog

Bauhaus Zagreb

Bauhaus Zagreb

Bauhaus Zagreb

Bauhaus Zagreb

Tvrtka Bauhaus Zagreb u Zagrebu trenutno ima dva prodajna centra na dvije zasebne lokacije na različitim dijelovima grada Zagreba.

Ukoliko ste iz istočnog dijela zagreba najbliži Bauhaus Zagreb centar nalazi se na adresi: Žitnjak, Slavonska Avenija 50b, dok ukoliko ste iz zapadnog dijela grada najbliži Bauhaus Zagreb centar biti će vam onaj na adresi: Jankomir, Škorpikova 27.

Za detaljnije informacije o Bauhaus Zagreb prodajnim centrima na zagrebačkom žitnjaku i zagrebačkom jankomiru, kao što su puno radno vrijeme po danima u tjednu, kontakt telefoni, besplatna telefonska linija, kontakt email adresa, upute kako pronaći najbliži Bauhaus Zagreb centar i sama lokacija na karti, jednostavno pratite linkove istaknute u nastavku ili izaberite svoj Bauhaus centar iz glavnog izbornika na ovoj stranici.

Bauhaus Zagreb, Žitnjak i Jankomir prodajni centri slijede u nastavku.

 

Za Bauhaus Zagreb Žitnjak pratite link niže u nastavku. Na ovom linku nalaze se sve informacije o Bauhaus centru na zagrebačkom Žitnjaku:

Za Bauhuas Žitnjak slijedite ovaj link: Bauhaus Žitnjak

 

Za Bauhaus Zagreb Jankomir pratite link u nastavku. Na ovom linku nalaze se informacije vezane za Bauhaus centar na zagrebačkom Jankomiru:

Za Bauhaus Jankomir slijedite ovaj link: Bauhaus Jankomir

 

Uživajte u odličnoj ponudi Bauhaus Zagreb centara!

Posljednji Bauhuas katalog možete pronaći ovdje Bauhaus katalog aktualni

, , , , , , , ,

↑ Back to Top

Close
Podržite nas!
Pritisnite LIKE niže!