Pogledajte zadnji Bauhaus katalog

Bauhaus

Bauhaus katalog

Bauhaus brand: Duh koji jednostavo uspijeva

Svi koji su spremni riskirati mogu s uspjehom oblikovati svoju budućnost. BAUHAUS-u to je poznato od početka. Zato glavne vrijednosti Bauhaus tvrtke biti spreman riskirati. Bauhaus je bio taj koji je prije 40 godina u matičnu Njemačku donio potpuno novi koncept poslovanja. Onaj tko je tada tražio alat ili građevinski materijal trebao je obići isključivo specijalizirane trgovine, no BAUHAUS je jasnim i pomalo neobičnim pristupom osigurao vrlo ugodnu kupnju i apsolutno sve artikle na jednom jedinom mjestu. Taj se Bauhaus duh danas raširio čitavom Europom i u među-vremenu osigurao mnogobrojne poklonike. BAUHAUS kao izvorni brand i dalje spada među najbolje europske brandove.

BAUHAUS trgovine u Hrvatskoj

Započeto u njemačkom Mannheimu, nastavilo se u među-vremenu na preko 200 lokacija uzduž Europe i naravno hrvatske. BAUHAUS u gradu Zagrebu postoji od 2000 godine i uživa ugled originalne, vodeće specijalizirane trgovine posebno za radnje, kuće i/ili vrt. Bitne kvalitete Bauhaus poslovanja su prihvatljiva razina kvalitete, prihvatljive i svima dostupne cijene i ugodna i profesionalna usluga. U Zagrebu u ovom trenutku rade 2 poslovne jedinice. Prva se nalazi Žitnjaku, a druga u Jankomiru. Obje poslovne jedinice sastoje se od čak petnaest zasebnih sektora u kojima možete pronaći više od devedeset tisuća artikala premium kvalitete. Svi radnici žive na području Zagreba ili bliže zagrebačke okolice. Temeljeno na prethodnim iskustvima, kao i prema pozitivnim odnosima s vladom, Bauhaus se odlučio za otvaranje novih prodajnih lokacija.

Krajem 2009 godine otvorila se prodajna jednica na Kukuljanovu u blizini grada Rijeke s ukupnom površinom od oko osamnaest tisuća metara četvornih. Iste godine Bauhaus otvara i svoj novi prodajni centar u gradu Splitu na adresi Put Mostina 10 ukupne površine od šesnaest tisuća metara četvornih. I jedan i drugi centar trenutno imaju po 104 zaposlenika. Povećanje broja djelatnika svih Bauhaus prodajnih centara s ovim potezom povećao se na velikih 454 zaposlenika.

Bauhaus certificiranje i priznanja za rad

Kompanija Bauhaus na europskom nivou dobila je više vrijednih certifikata kao i priznanja za uspješan i plodan rad s vrlo visokom kvalitetom usluge, npr. certifikat „Händler des Jahres“ (za trgovca godine) za osvajanje prvog mjesta u kategoriji Stručni građevinski prodajni centri u 2010 g., koju su dodjelili njemački kupci.

Od kraja 2010 Bauhaus dobiva i dva domaća priznanja za uspješan rad.

Bauhaus HR

Bauhaus HR


1. Superbrands Croatia 2010
uvrštava Bauhaus uz glavne robne brandove u Republici Hrvatskoj za tekuću godinu. Sam proces biranja je nadgledala i u krajnjoj liniji i organizirala ugledna domaća Superbrands organizacija. Vijeće koje je činilo čak 65 uglednih članova, od kojih i priznatih poslovnih, oglašivačkih stručnjaka iz domaćih medija i domaćih agencija, te lokalnih i stranih koorporacija, kao i domaćih sveučilišta i uglednih stručnih organizacija. Glasovi ovog vijeća potvrđeni su i ove godine glasovima 23.000 kupaca.

2. Prema Best Buy Award
Prema centru za istraživanje tržišta domaći korisnici prepoznali su Bauhaus kao tvrtku s najboljim omjerom cijene-kvalitete i to u čak 2 testne kategorije: “Trgovina građevinskim materijalom” kao i “Lanac trgovina za uređenje kuće, doma i vrta”. Best Buy Award medalju nose samo oni artikli, ili usluge, koje su isključivo top kvalitete i uz to krajnje dostupne, prihvatljive cijene! Ovo ispitivanje napravljeno je tokom 9-og mjeseca 2010 godine na državnom uzorku za cijelu Hrvatsku. Best Buy Award još izdvaja: “Bauhaus tvrtka pozicionirana je prije Baumax tvrtke, Gramat tvrtke i tvrtke Pevec. Sve ostale trgovine zauzimaju dosta manje tržišne udjele.

Bauhaus koncept: Samo top izbor, samo 1. klasa kvalitete, samo privatljive cijene i samo dostupno odmah

Osnovni temelji svake dobre ideje je odlično smišljen koncept i vizija. BAUHAUS ciljanom ponudom specijaliziranih akrtikala i transparentnom ponudom proizvoda složio je svoj temelj uspjeha. U Bauhaus pristupačnim i velikim prodajnim jedinicama uzduž Hrvatske i Europe, svojim korisnicima osigurava sve potrebno za vrhunsko uređenje doma, radnje i/ili vlastitog vrta. Broj od sto dvadeset tisuća artikala, sa petnaest visoko specijaliziranih sektora uz odličnu BAUHAUS uslugu govore mnogo sami za sebe. Uz to za Bauhaus je izuzetno važna brzina i aktualitet ukupne ponude. U BAUHAUS jednicama potrošači osim priznatih kvalitetnih artikala mogu pronaći i ostale top marke najvećih proizvođača uz suvremene Bauhaus-u svojstvene inovacije.

Bauhaus filozofija glasi. Radom u timu na dohvat potrošačima

Jaka filozofija traži isključivo rad u timu uz dozu kreativnosti ili dosljednosti provođenja, ali ono što je najvažnije jesu odlični partneri koji ovakav pristup shvaćaju. Zato BAUHAUS u fokusu ima sve korisnike, partnere i suradnike. Bez obzira da li se radi o izboru lokacije prodajne jednice ili o samoj ponudi, tj. maloprodajnim cijenama ili možda o samom jamstvu kvalitete, specijaliziranom savjetovanju i dodatnoj ponudi BAUHAUS usluga. Za Bauhaus su izuzetno bitni i specijalizirani-školovani partneri kao i zadovoljni potrošači. Kako bi ovo i u buduće bilo ovako BAUHAUS osigurava sve bolje i bolje upravljanje i kvalitetnije obrazovanje svojih zaposlenika i partnera. Ovi dijelovi osiguravaju Bauhaus kupnju ugodnim iskustvom.

Bauhaus odgovornost

Da bi osigurali trgovanje samo onim drvenih artiklima koji su ekološki prihvatljivi, BAUHAUS tokom godina izbjegava prodaju tropskog drva koje nema zasebnu deklaraciju, kao i s ne legalno sječenim drvom. Bauhaus prema tome vrši prodaju isključivo drvenih artikala iz ustrajnih šumskih gospodarstava. BAUHAUS dobavljači prema tome obvezani su činiti isto. Oduvijek je BAUHAUS nastojao odgovorno voditi svoje poslovanje brineći za trgovanje drvenim proizvodima koje je ekološki prihvatljivo.

Bauhaus ponuda koja jamči kvalitetu

Raspon ponuđenih proizvoda karakteristika je koja razlikuje tvrtke. BAUHAUS oprezno i ciljano bira kompletan svoj asortiman. Zato u Bauhausu možete naći osim velike ponude za radnje, domove ili uređenje vrta nego i specijalizirane artkle za sve poduzetnike, partnere i ostale tipove tvrtki. Najbolji izbor osigurati će Vam odlična i logična pozicija artikala po sektorima kao i kombinacija artikala renomiranih brandova i vlastitih BAUHAUS proizvoda visoke kvalitete. Prodajni artikli su dodatno poboljšani korisnim Bauhaus uslugama kao npr. besplatno rezanje drva, najam raznih prikolica ili izrada ključeva. U Bauhaus-u možete pronaći i navedeno u nastavku:

- pribore za vozila
- građevinske elemente
- građevinske materijale
- izložbe kupaonica
- kreativni sektor
- željeznariju
- elektro opremu
- bojanje i lakiranje
- pločice ili parkete ili laminate
- proizvode od drva
- razne svjetiljke
- sanitarije s instalacijama
- veliki vrtni centar
- razne tipove tapeta i razne tipove tepiha
- alate razne primjene i strojeve

BAUHAUS-ova koncepcija rada je graditi budućnost i stvarati međusobno povjerenje

Vrlo visoke razine opće kvalitete i kvaliteta svakog pojedinog artikla je ta koja stvara međusobno povjerenje. S obzirom na to BAUHAUS investira jako puno vremena i truda u selekciju proizvoda koje možete pronaći. Ovo se reflektira u Bauhaus ponudi artikala dokazane kvalitete kao i u ogromnom izboru tipičnih artikala BAUHAUS vrhunske kvalitete. Onda kada neki artikl odgovara Bauhaus visokim standardima kao i rasponu cijene tada artikl postaje dio Bauhaus ponude. Ako pojedini proizvod nema nivo kvalitete, Bauhaus ga tada sam radi. Bauhaus korisnici vjeruju u optimalan odnos cijene i kvalitete i to je ono što Bauhaus predstavlja danas.

Bauhaus ima sve za profesionalca. Vrlo brzo, vrlo sigurno i vrlo pouzdano

Bauhaus proizvodi ne odnose se isključivo na fizičke osobe. Ovo je važan motiv za BAUHAUS. Zato Bauhaus nudi veliku paletu artikala za poduzetnike svih profila, pd domara do graditelja. Bauhaus proizvodi za profesionalce prate dodatne atraktivne uslugame. BAUHAUS također ima i specijalno velika područja utovara materijala, kao i dvadeset četiri sata moguću narudžbu putem online-a, na raspolaganju su i velike zalihe kao i usluge same dostave na adresu. Bauhaus ponuda uključuje slijedeće sektore:

- materijale za građenje
- građevinski odjel i odjel suhe montaže
- drvni odjel
- odjel sanitarija s odjelom instalacija
- odjel elektroinstalacija

Bauhaus partneri svojim znanjem i stručnošću osiguravaju zadovoljne korisnike

Najbolje u svakoj tvrtci su njezini partneri. Jasno je svima što zapravo za tvrtku znače visoko kvalificirani i stručno školovani tim spojen s izrazito ugodnom poslovnom atmosferom. Ovo sigurno osigurava zadovoljne korisnike i dugotrajni uspjeh uz konstantan rast kakav Bauhaus iz godine u godinu ima. Budući razvoj i unaprijeđenje zaposlenika, osnova je Bauhaus kompanije. Svaki dan dvanaest tisuća zaposlenika širom cijele Europe osobnim zalaganjem postižu prigodno savjetovanje korisnika. U Bauhausu je stručan i pouzdan konzalting oduvijek na 1. mjestu.

Bauhaus zajedno u budućnost. Tako atraktivno, tako fleksibilno i tako suvremeno

Jasno je da se svaka dobra budućnost diže isključivo putem otvorenih i fleksibilnih pristupa uz visoku dosljednost prema samoj kvaliteti. Ovaj cilj BAUHAUS je odmah prepoznao i uspio ostvariti. Zajedno ukupno 200 prodajnih jedinica širom Europe osigurava visoki rast. Zato, djelatnici na odjelu za širenje stalno traže prikladne pozicije i zemljišta osim samo u Njemačkoj nego i širom čitave Europe, a posebno zbog širenja same europske unije.

Bauhaus – Znate li?

- 1. Bauhaus centar otvoren je u Njemačkoj davne 1960 godine. Bio je velik 250 metara četvornih. Danas Bauhaus prodajne jedinice imaju minimalno dvadeset tisuća metara četvornih.
- Prodajna jedinica na zagrebačkom Žitnjaku, na adresi Slavonska Av. 50 b, sagrađena je na zemljištu veličine od oko pedeset četiri tisuće metara četvornih i predstavlja najveću BAUHAUS prodajnu jedinicu u cijeloj ji Europi.
- Bauhaus ima preko stotinu vlastitih brandova s kojima pokrivaja čitavu prodajnu ponudu.
- Bauhaus u Hrvatskoj radi s preko dvije stotine lokalnih, HR partnera s čime je otvoren ulaz u svim prodajnim Bauhaus zemaljama.
- Stalni korisnici Bauhaus jednica u RH neće imati problema sa snalaženjem u svim prodajnim jedinicama koje su prisutne u petnaest europskih zemalja.

Pregledajte aktualni Bauhaus katalog i pronađite proizvod koji vas čini sretnim. Za aktualni Bauhaus katalog slijedite ovaj link: Bauhaus katalog

,

↑ Back to Top

Close
Podržite nas!
Pritisnite LIKE niže!